Monday, April 23, 2012

NeW PoRTFoLiO..

as i mention before.. starting bulan februari ari tuh..satu lagik portfolio telah bertambah.. selain dari portfolio yang sedia ada... as a mama for the 3 lil kiddos... as a wife for mr azril.. a lecturer for all the lovely kids.. a part-time crafter.... now.. i am adding a new things in my life. being a student...

wow... back to student world... really hectic at the beginning.. (also now).. same as before.. once i am in this portfolio.. my attitude also lebih kurang mcm my student... hehehheh.. marahorang pandai.. tapi aku pun wat jugak perangai yg sama bile bertukar jer portfolio... (tapi kanak2... jgn kamu ikut perangai saya nie.... bukan setiap masa leh menjadi....)

alhamdulillah... people around me were so supportive,... my suami.. my frenz  and also my student (either current or ex).. ringan sket bahu bler mengenangkan semua tuh... but... perjalanan masih jauh. ada lagik abut 2 years to go.... doakan yang terbaik untuk saya sepanjang perjalanan mengejar ilmu ini... da tua2 masuk belajar.. bukan mcm muda dulu... dalam kelas pun 1/4 malaysia.. da rest foreigner...

ya Allah.. permudahkan semua urusanku dalam proses pencarian ilmu ini..................

 

1 comment:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D